GOODYEARIN DIGITAALINEN KUPONKIKAMPANJA

Kampanja

Goodyear digitaalisella kuponkikampanjalla (Kampanja) voitatte aina! Ostamalla Goodyear kesärenkaat Goodyear Finland OY:n jälleenmyyjältä Suomessa, saatte alennusta rengasostoksesta vanteen koosta riippuen. Mitä isommat renkaat, sitä enemmän alennusta.

Kampanjan säännöt

  1. Ostaessanne vannekooltaan 17-tuumaiset tai sitä suuremmat Goodyear kesärenkaat, olette oikeutettu alennukseen alla olevan taulukon mukaisesti:

Renkaan tyyppi

17"

18"

19’’ ja suuremmat

Euroa rengassettiä kohden

60€ (sis. alv)

80€ (sis. alv)

100€ (sis. alv)

  1. Alennuskoodi on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää vain kerran.
  2. Alennuskoodi on tarkoitettu ainoastaan henkilöauton renkaisiin. Alennuskoodia ei voi käyttää ostaessa renkaita Leasing -autoihin, yrityksen omistamiin autoihin tai yrityksen vuokraamiin autoihin.
  3. Alennuskoodi on voimassa 1.3. – 31.5.2021.
  4. Alennus annetaan välittömästi rengasostoksen yhteydessä valtuutetulta Goodyear Finland OY:n jälleenmyyjältä.
  5. Alennuskuponki on voimassa ainoastaan kampanjaan kuuluvien jälleenmyyjien luona. Voit ainoastaan käyttää kupongin jälleenmyyjän luona, joka on mukana kampanjassa. Tilanne päivittyy jatkuvasti. Tarkista että jälleenmyyjäsi on edelleen mukana kampanjassa. Kampanjaan osallistuvalla jälleenmyyjällä on käytettävissään rajoitettu määrä saldoa alennuksiin, ladattu kuponki ei takaa alennusta tietyltä jälleenmyyjällä, vaan tilanne riippuu jälleenmyyjän saldosta, joka saattaa loppua ennen 31.5.2021.
  6. Goodyear kerää henkilötietojasi ja säilyttää niitä kampanjan ajan. Tiedot hävitetään neljän vuoden kuluttua. Jos haluat, että henkilötietosi poistetaan tätä aiemmin, ota yhteyttä osoitteella nordic_dataprivacy@goodyear.com. Lisätietoja henkilötietojen keräämisestä, säilyttämisestä ja käytöstä löydätte Goodyearin tietosuojassa: https://www.goodyear.eu/fi_fi/consumer/privacy-policy.html
  7. Tarkempia tietoja kampanjasta sivustolla https://kampanja.goodyear.fi/.

Erityishuomiot

Goodyearin digitaalisen kampanjan ehtoja sovelletaan Goodyear Finland OY:n yleisten ehtojen, sekä Goodyear -jälleenmyyjän mahdollisten ehtojen lisäksi. Lisätietoja saat Goodyear-jälleenmyyjältäsi. Takuun tarkoituksena ei ole rajoittaa oikeuksiasi kuluttajana suhteessa lakiin tai Goodyear Finland OY:n yleisiin ehtoihin.

Goodyear Finland OY